Beden Eğitimi

Anaokulumuzda Beden Eğitimi etkinlikleri öğrencilerin vücut koordinasyonlarını, esnekliğini ve kondisyonunu geliştirmeye yönelik hazırlanmış etkinlikleri içerir. Psikomotor alana ait becerilerini desteklemenin yanı sıra, öğrencilerin farkındalık duygusu ile sosyal becerilerini de geliştirmeyi hedefleyen bu etkinlikler çeşitli sportif oyunlar, temel jimnastik ve denge hareketleri ile zenginleştirilmektedir.Böylelikle grupla hareket etmeyi, oyun kurallarına saygı göstermeyi, yenilgiyi ve başarıyı kabullenmeyi öğretmeyi amaçlıyoruz. Derslerimizde dikkat ve düşünceyi bir noktada toplamayı ve çocuklarımızın yaratıcılıklarını ve hayal gücünü kullanma yeteneklerini ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. Beden Eğitimi etkinliklerimiz Anaokulu kampüsümüzde bulunan kapalı spor salonumuz ile sınırlı kalmayıp, doğal yaşam konseptli okul bahçemizde de uygulanmaktadır.