Yemek Hizmetleri

TED Konya Ereğli Koleji, yemek hizmetleri konusunda uzman yemek firması ile çalışmaktadır. Öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla diyetisyen kontrolünde hazırlanan menüler okul yönetimi onayına sunulmakta, aylık yemek menüsü okul web sayfasında velilerle paylaşılmaktadır. Ayrıca beslenmeyle ilgili öğrencilerin takibi diyetisyen tarafından yapılmaktadır.

Tüm öğrencilere her gün dört çeşitten oluşan öğle yemeği, ilkokul 1.sınıflara ayrıca sabah atıştırmalık besin, anaokulu öğrencilerimize ise sabah kahvaltısı ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Yemekler ve ara öğünler günlük enerji ve besin ihtiyaçları dikkate alınarak lezzetli ve doyurucu olacak şekilde konusunda uzman aşçı ve mutfak personeli tarafından hazırlanmaktadır.Okulumuzun mutfak personeli hijyen eğitimine katılmış olup portör sertifikaları mevcuttur.