Kütüphane

Okulumuzun eğitim ve öğretim programlarına etkin bir şekilde katkıda bulunmak,öğretmenlerin mesleki çalışmalarına yardımcı olmak, öğrencilerin derslerini olduğu kadar boş zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yapıcı, eleştirici ve estetik değerlere ilgi duymalarını sağlamak, bütün kullanıcıların düşünme yeteneğinin geliştirilmesi ve bilgi gereksinimlerinin karşılanması için her türlü bilgi kaynağını sağlamak, düzenlemek ve hizmete sunmaktır.

Kütüphane koleksiyonumuz yaş gruplarına göre çocuk /ilköğretim bölümü ve lise/yetişkin bölümü olarak 2 kısımda konumlanmış; önce düşünen, araştıran ve sorgulayan genç beyinlere en iyi desteği vermek amacıyla kurulmuştur ve her geçen gün kendini yenilemektedir.

Kütüphanemiz, kullanıcısının okuma, araştırma, ödev, proje, sunum ve kültürel etkinliklerine cevap verebilmek için her türlü kaynağa ve teknolojik altyapıya sahiptir.
Kullanıcıların kendi başlarına araştırma yapmalarına imkan tanıyan, açık raf sistemine göre raflara yerleştirilmiştir.